Others

Bästa stället att hyra kajak på i Stockholm!

Att ta en kajaktur en sommardag i Stockholm borde alla få uppleva. Närheten till naturen är svårslagen när man paddlar kajak det vittnar de flesta som provat om. Stockholm bjuder verkligen på en fantastisk utsikt för paddlare!Manual Multicolor Children Kayak, Size: 8.25 Ft Length, Rs 9500 /piece |  ID: 18308711648

Paddla kajak är en rolig aktivitet som passar alla i hela familjen eller för kompisgänget. Det är inte svårt att lära sig att paddla och du kan vara total nybörjare och ha roligt ändå.

Att hyra kajak hos oss på Rålis Kajak gör det enkelt att komma iväg på en paddeltur i Stockholm! Välkommen till oss!
Alla kan paddla kajak
Paddla kajak är verkligen något för alla oavsett hur gammal du är. Så låt barnen också följa med och uppleva Stockholm från vattnet! Rätt utrustning får du av vår kunniga personal på plats innan ni ger er iväg. Du behöver bara ta med dig kläder som passar vädret

Gör som många andra och utforska Stockholm från vattnet. Det finns många fina saker att se! Paddla en kortare rutt inne i stan eller genom lugnare kanaler. Du kan också ta en längre tur runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

På många ställen finns dessutom caféer eller mattorg att stanna till vid en stund. Det finns alla förutsättningar för en väldigt trevlig dag helt enkelt!
Om man vill paddla med andra
Du kan ge dig ut på egen hand, med familjen eller kompisarna, men vi erbjuder också tillfällen där man kan paddla i grupp med andra människor.
Meetup
På denna tur kan du paddla med personer från alla delar av världen! Varje torsdag på sommaren ger vi oss ut tillsammans och paddlar till något fint ställe där vi sedan avnjuter en picknick.
Midnight Kayakers
Kring midsommar varje år ordnar Rålis Kajak detta event tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Tänk att kunna få paddla och göra en bra sak samtidigt!

Du får låna all utrustning av oss, du behöver bara ta med dig kläder efter väder. När vi har paddlat klart har vi picknick på bryggan i form av knytis. Passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna. En trevlig kväll utlovas!
Priser
Vi vill att det ska vara möjligt för alla att ha råd att hyra kajak. På Rålis Kajak kan du paddla för så lite som 270 kr. Fler prisuppgifter finns på vår webbsida https://raliskajak.se!

Om företaget

1999 började Rålis Kajaks resa mot det vi är idag. På den tiden var det ett café med namnet Kafe Kajak och låg på Kungsholmen. Från början var det bara caféverksamhet som bedrevs, men vårt stora kajakintresse och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi till slut köpte in några kajaker för uthyrning.

10 år senare lämnade vi caféverksamheten bakom oss och satsade på bara kajakuthyrning, och idag hyr vi ut både kajaker och även SUP!

Vi är helt oberoende köper in de kajaker på marknaden som vi anser är bäst för våra kunder. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Vi ser fram emot din bokning!

yasna

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*