Health & Fitness

Varför Botox?

Botulinumtoxin, mer känt som Botox, är skapat för att få dina muskler att slappna av och för att skapa volym och ge ett lyft till förslappad hud. Botoxinjicering används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis svettkörtlar på olika områden av kroppen.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, få bort argrynkan eller vill få bort linjer i pannan.
Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att vårda överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.2017 - Sandra Reiches Blogg

Botox priser

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill göra botox panna, botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som går att behandla.
Fullständigt pris ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Ni diskuterar vilket område du behöver ha botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken injicering av botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Botox procedur

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenom proceduren, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första botoxbehandling göteborg eller om du har gjort botox innan, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge dig all information om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

ezdach

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*